De gratis aanbiedingen van epic Games voor de kerstperiode. En zoals voorspeld door de lekken van de laatste dagen, Defense Grid: The Awakening is de nieuwe titel die de komende 24 uur gratis beschikbaar is.

De titel van vandaag is zo'n parel Tower Defense afkomstig uit het verleden! Inderdaad, de officiële pagina van Stoom heeft een beoordelingsscore van 10 / 10, iets ondenkbaars in het tijdperk van herziening van bombardementen. Maar terug naar het spel:

"Defense Grid: The Awakening is het ultieme torenverdedigingsspel dat spelers van verschillende vaardigheidsniveaus kan aantrekken. Een horde vijanden valt je aan en het is aan jou, als speler, om te proberen het te stoppen door strategisch versterkte torens rond hun basis te bouwen. De besturing is intuïtief en de gameplay is diep: de speciale aanvallen en eigenschappen van elke toren werken synchroon om verschillende manieren te bieden om te zegevieren. "

Ik raad aan: om van deze aanbieding gebruik te maken, moet u inloggen op uw account Epic Games Store. En morgen? Morgen is het de beurt aan Buitenaards wezen: Isolatie!