Een paar dagen eerder uitgebracht PS4 e Xbox One, Cyberpunk 2077 ontvangt een nieuwe patch van hotfix (versie 1.05) die enkele van de technische hiaten van de laatste titel van CD Projekt Rood.

CD Projekt RED Cyberpunk 2077 Keanu ReevesOnder de verschillende wijzigingen die worden vermeld in het changelograpporteren we verschillende oplossingen voor enkele gebreken die de afgelopen dagen zijn veroorzaakt bugs en crashes aan de ongelukkigen. Qua gameplay heeft CD Projekt een kleine aanpassing gedaan aan het reactiviteit van de NPC's, die zich nu sneller kunnen verbergen tijdens opnames. Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen aan de modus HDR van de titel engrafische interface.

Wat betreft de fixes exclusief voor pcZullen AMD-gebruikers eindelijk Cyberpunk kunnen spelen met hun Ryzen-processors ten volle. Ten slotte zijn enkele grafische problemen opgelost voor gebruikers die niet kunnen spelen raytracing actief.

Deze nieuwe update het lost de bug niet op die uw save zou kunnen beschadigen, zoals gedocumenteerd door sommige spelers in de afgelopen dagen.

PSA: [STEAM / PC] als je ongeveer 6 mb overschrijdt in je opslagbestanden, duurt het 30 seconden tot 1 minuut om je game te laden. Als u 8 mb overschrijdt, wordt uw gamebestand beschadigd en kan het helemaal niet worden geladen. AMBACHTEN NIET OM GELD TE VERDIENEN van cyberpunkgame