Nieuwe dag, nieuwe gratis aanbieding van 15 dagen van epische games en zijn gratis spellen. De game die vandaag wordt aangeboden, brengt ons in de horrorbeelden van de regisseur Ridley Scott en de zijne Xenomorphs.

"Alien: Isolation speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen van de originele film af. Amanda, de dochter van Ellen Ripley, begint aan een wanhopige strijd om veiligheid, op een missie waarin ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder moet achterhalen. Verken als Amanda een steeds gevaarlijkere wereld en confronteer haar inwoners: een onrustig, paniekerig volk en een onvoorspelbare en meedogenloze Alien. Weerloos en zonder adequate voorbereiding zal Amanda op zoek moeten gaan naar middelen, geïmproviseerde oplossingen moeten vinden en haar verstand moeten gebruiken om de missie te slagen en vooral om te overleven. "
Zoals altijd is de aanbieding beschikbaar voor 24 uur en kan alleen worden ingewisseld via een account epic Games.