In de afgelopen uren heeft Disney + officieel de komst aangekondigd van een serie die zich afspeelt in het Star Wars-universum, die de titel zal krijgen Het boek van Boba Fett. 

Spoilers volgen op de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian, dus als je het nog niet hebt gezien, lees het artikel dan niet verder.

SPOILER ALARM NA DIT PUNT

De postcredescène van 2 × 08 van The Mandalorian heeft weinig aan de verbeelding overgelaten, Boba Fett heeft iets in gedachten, en we zullen het zeker ontdekken met deze nieuwe Disney + -serie die hierna uitkomt December 2021, die het verhaal zal vertellen van de meest iconische premiejager in het Star Wars-universum, en zich afspeelt op hetzelfde moment als de gebeurtenissen in de Mandalorian-serie, dus het is vrijwel zeker dat we veilig andere cross-overs tussen de twee personages kunnen verwachten. Wat zeker is, is dat de derde seizoen van The Mandalorian zal niet verschijnen voor het einde van deze nieuwe serie gewijd aan Boba Fett, dus we hebben het over tenminste 2022.