Onder ons essere essere inarrestabile. Na het winnen van de prijzen Beste multiplayer e Beste mobiele titel naar het verleden The Game Awards, de jongens van Binnendoek hebben de intentie om op de golf van het wereldwijde fenomeen te rijden, nieuwe kaarten toe te voegen en een nieuwe versie uit te brengen voor Nintendo Switch.

Maar hoe groot is dit fenomeen? Hoeveel mensen doen echt hun taken en hoeveel zijn goden gekke saboteurs? Een onderzoek Nielsen heeft misschien het antwoord.

Volgens de laatste site-analyse Superdata - een platform gewijd aan statistische enquêtes en beheerd door Nielsen - in de maand november het spel zag de schoonheid van ca. 500 miljoenen actieve spelers, een half miljard spelers. Dit aantal is duidelijk te danken aan de gratis mobiele versie, veel toegankelijker en breder dan de pc-versie, die nog steeds zijn eigen versie opnam 400.000-gebruikers op zijn hoogste piek in september (Stoomgrafieken).