Vrolijk kerstfeest allemaal! En wat is een betere manier om het te vieren dan met een nieuw gratis spel? De Epic Games Store biedt u graag Darkest Dungeon zodanig helemaal gratis. Of tenminste ... Het basisspel.

Ontwikkeld door Red Hook Studios, Darkest Dungeon is een meeslepende turn-based gotische roguelike RPG gericht op avontuurlijke stress.

“Rekruteer, train en leid een onrustige groep helden in sombere bossen, vergeten doolhoven en crypten in puin. Je zult niet alleen onvoorstelbare vijanden tegenkomen, maar ook stress, hongersnood, ziekte en vraatzuchtige duisternis. Ontrafel duistere mysteries en meet je helden tegen een reeks angstaanjagende monsters dankzij een innovatief turn-based strategisch vechtsysteem. "
Zoals altijd moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen. En als dat niet genoeg voor u is, weet dat dan alle DLC's kunnen tegen een gereduceerde prijs worden gekocht.