Kerstmis is voorbij, het diner is verteerd, maar Epic Games blijft ons games binnen zijn platform geven. De titel vandaag? Mijn tijd in Portia, ontwikkeld door Pathea-spellen en vrijgegeven door Team17.

“Begin een nieuw leven in het charmante stadje Portia! Herstel de verlaten werkplaats van je vader in zijn oude glorie door opdrachten te vervullen, te boeren, vee te houden en vriendschap te sluiten met de eigenzinnige inwoners van dit fascinerende post-apocalyptische land!

Met behulp van de oude handleiding van je vader en zijn werkbank zul je moeten verzamelen, uitpakken en knutselen om je werkplaats tot nummer één in de stad Portia te laten kronen. Help de gemeenschap om de stad weer op te bouwen en ontdek de geheimen die erachter schuilgaan. "

Zoals altijd moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen.