In de afgelopen jaren de rapper Kanye West hij viel niet zozeer op door zijn muziek, maar door zijn hallucinerende shots. Volgens voormalig Nintendo of America-president Reggie Fils-Aime hebben de shots van de kandidaat bij de presidentsverkiezingen van 2024 ook de wereld van videogames bereikt. Oh jee!

Nintendo Kanye West Reggie Fils-AimeIn een recente liefdadigheidspodcast, de Nationale regio hij vertelde over een mooie achtergrond die plaatsvond tijdens E3 2016, waar hij werd benaderd door de beroemde rapper en waarvoor hij een samenwerking aanbood Slechts één spel, een project dat nu is geannuleerd opgedragen aan de moeder van Kanye West.

Helaas voor Reggie, onze held sindsdien lichaam altijd klaar moest voor rapper en vrouw Kim Kardashian verschijnen vriendelijk weigeren het aanbod, met behulp van deze exacte woorden:

“Kanye, je wilt niet met ons samenwerken omdat we sterk zijn, we zijn erg sterk. Wat we doen is aandringen op de beste inhoud. We zouden niet de ideale partners zijn waarmee je zou willen samenwerken. "

Een verhaal dat de absurditeit heeft, vooral als we bedenken dat dit niet de laatste ontmoeting van Nintendo met een muzikale artiest zou zijn geweest. Herinner je je de rechtszaak tegen Soulja Boy nog?