Cyberpunk 2077 CD Projekt RedDe controverses zijn nog niet zo goed verdwenen als ik uitzinnige verkoopritmes van Cyberpunk 2077. Onder gebruikers verdeeld in supporters en tegenstanders, verschillende class actions en een absoluut genie die na honderd uur spelen om terugbetaling eisten, wordt er nog steeds over de nieuwste poging van CDProjekt RED gesproken. En zo lijkt het, nog een hele tijd.

Het Poolse softwarehuis heeft namelijk aangekondigd dat de eerste gratis DLC begin 2021 aankomt, mogelijk om van een te leren placeholder pagina verscheen op de officiële website, die u uitnodigt om op de hoogte te blijven voor meer informatie.

De meest gecrediteerde hypothese is dat de eerste aanvullende inhoud van Cyberpunk 2077 ongeveer zou moeten gaan de toevoeging van nieuwe wapens, nieuwe cyberware en, waarom niet, enkele nieuwe missies. Minder waarschijnlijk is een echte uitbreiding van de gebeurtenissen die in de game worden verteld, die, zoals te verwachten, het hoogtepunt zullen zijn van elke betaalde DLC die in de toekomst het licht zal zien.