2020 was ook het veertigste jaar van activiteit voor HAL-laboratorium, de historische ontwikkelaar achter de franchise Nintendo di Kirby. Na het loslaten Kirby Fighters 2 e UFO parttimeis de ontwikkelaar klaar om na te denken over 2021.

Tijdens een interview met de Japanse krant 4Gamerhebben drie directeuren kleine hints gegeven over de toekomst van het bedrijf en hun favoriete roze bal.

Tadashi Kawai: "Hier bij HAL Laboratory gaan we in 2021 door met het brengen van games die drie kernwaarden bieden: verrassing, plezier en warmte. Heel erg bedankt."

Teruhiko Suzuki: “In 2021 wil ik een rare game uitbrengen van HAL Egg! En speel alsjeblieft Part-Time UFO! Het is een leuk spel dat je zal weten te vangen! Laat me weten wat je denkt! "

Yumi Todo: “In 2021 werken we verder aan onze doelen. Dat wil zeggen, om zoveel mogelijk mensen Kirby leuk te laten vinden. We hebben niet alleen iets in gedachten voor games, maar ook voor merchandise, boeken en een verscheidenheid aan evenementen zoals het Kirby Café. We hopen dat je zowel Kirby als HAL Laboratory in 2021 blijft steunen! "