Alsof Torchlight 2 dat was niet genoeg, ze brengen het ook CD Projekt en het platform GOG om ons andere gratis spellen te geven! De titel? Metro: Last Light Redux, vervolg op de videogameserie gebaseerd op het werk van Dmitry Gluchovsky.

"Jaar 2034.

In de tunnels van Metro, onder de post-apocalyptische ruïnes van Moskou, worden de overlevenden belegerd door dodelijke bedreigingen van binnen en van buiten. Mutanten zijn gestationeerd in de catacomben, onder het verwoeste oppervlak, op jacht naar slachtoffers onder vervuilde luchten. Maar in plaats van samen te blijven, vechten metrostation-steden om de hoogste macht: een verwoestend apparaat verborgen in de militaire kerkers van D6. Er woedt een burgeroorlog die de mensheid voor altijd van de aardbodem zou kunnen wegvagen. In de rol van Artyom, onderdrukt door een schuldgevoel maar geleid door hoop, heb je ons lot in handen: het laatste sprankje hoop in de duisternis ... "

Aanbieding is inwisselbaar op dit adres en zal duren 48 uur, dus schiet op!