In de afgelopen uren heeft de ontwikkelaar van De binding van Isak, Edmund McMillen, heeft aangekondigd de nieuwe releasedatum voor delaatste uitbreiding gepland voor de roguelike, dat wil zeggen De binding van Isaac: berouw.

Hoewel Repentance eigenlijk in de zojuist afgesloten maand december had moeten worden uitgebracht, werd de laatste kort uitgesteld om extra speltesttijd te garanderen om een ​​meer verfijnd product mogelijk te maken voor spelers, en zal dus de volgende worden gepubliceerd. 31 marzo 2021. 

Berouw is een uitbreiding op basis van de populaire mod anti-geboorte van The Binding of Isaac, en werd in feite ontwikkeld in samenwerking met de auteurs van de bovengenoemde mod. Volgens wat werd verwacht door de ontwikkelaars in deze nieuwste TBOI-inhoud, zullen 130 nieuwe objecten worden opgenomen, honderd vijanden, 25 nieuwe bazen en duizenden nieuwe kamers.