Stel je voor: je bent binnen deIKEA winkel dichter bij u en u bent op zoek naar een nieuw meubelstuk dat uw nieuwe kan ondersteunen PS5 o Xbox-serie X - als u een van de gelukkigen bent die deze consoles bezit - maar er is een probleem: je weet de exacte afmetingen van het nieuwe speelgoed niet. Nou, IKEA heeft ook aan jou gedacht!

IKEA PlayStation 5 Xbox Series X PS5 mobiele replica'sWat je ziet zijn goden kartonnen replica's in schaal 1: 1 van de nieuwe consoles die zojuist zijn uitgebracht. In het geval van PS5 lijkt de replica echter te zijn iets groter van het origineel, waardoor de klant de plaatsing van de armatuur kan beoordelen, rekening houdend met de benodigde ruimte het koelsysteem.

Wat je doet glimlachen bij deze operatie zijn de opmerkingen op de hardbacks, zoals: "In welk van deze IKEA meubelstukken kan mijn nieuwe en ongelooflijk omvangrijke console worden ondergebracht? ". Wat leuk.