Het live-evenement georganiseerd door Capcom gewijd aan het laatste nieuws over Monsterjager staat op, de nieuwste aflevering in de serie die verschijnt Nintendo Switch il Maart 26 2021. Laten we samen het laatste nieuws bekijken dat in de nieuwe trailer is geïntroduceerd.

De nieuwe trailer begint met een korte samenvatting van de activiteiten en faciliteiten die beschikbaar zijn in de Villaggio di Kamura concentreer je dan op de monsters die het gebied bewonen Frost-eilanden. Naast het angstaanjagende en angstaanjagende Bruto Harag, maken hun terugkeer Lagombi, Chezu, Geweldige Baggi, Mizutsun e Tigrex. En het is precies met het vlaggenschip van Monster Hunter 4 dat Capcom de nieuwe mechanica van de Wyvern rijden.

Na het verzwakken van het monster (hetzij door middel van Skills Silkbind of door oorlogsvoering met andere monsters), kan de jager rijden en monsters besturen, zoals de Rathalos en gebruik ze als transportmiddel of als wapen tegen monsters zoals het nieuwe vlaggenschip: de Magnamalo.

Eindelijk, van vandaag tot 1 februari 2021kunnen spelers de nieuwe spelmechanica uit de eerste hand ervaren een demo die naar de Nintendo eShop. De demo bestaat uit 2 tutorials en 2 missies, waarbij de laatste in single of online multiplayer wordt aangepakt.