Pad van de ballingschapDopo VN gevoelige referentie om overlapping met de release van Cyberpunk 2077 te voorkomen, is het tijd voor Pad van de ballingschap om zijn nieuwe uitbreiding op titel Echo's van de Atlas.

Zoals gebruikelijk bij de ARPG van Grinding Gear Games, is de nieuwste uitbreiding van het jaar (die eigenlijk het licht had moeten zien in december) gewijd aan Atlas, een van de cruciale inhoud ervan. Dit zal je verrijken een nieuwe passieve vaardigheidsboom speciaal toegewijde, elf nieuwe soorten kaarten met relatieve bazen en nieuwe nieuwe vaardigheden.

Met de komst van Echoes of the Atlas, Path of Exile zal ook de originele kern van het spel uitbreiden, die de inhoud van twee competities uit het verleden definitief zal verwelkomen, Oogst en overval. Nieuws ook over de Ascendancy Classes, met een substantiële herwerking voor Inquisitor, Deadeye en Elementalist.

Echoes of the Atlas is vanaf 15 januari beschikbaar en zal worden vergezeld door de nieuwe speciale competitie. Grinding Gear Games heeft ook het hele jaar door nieuwe updates beloofd met betrekking tot de situatie van de mobiele versie en die van Pad van ballingschap 2 , momenteel in productie in de studio in Nieuw-Zeeland.