In de afgelopen uren heeft de inmiddels voormalige Art Director en Schrijver van Stervend licht 2, Pawel Selinger, aangekondigd via een post zijn op Linkedin vaarwel officieel van het spel en Techland zelf.

Selinger heeft de reden voor zijn splitsing met de Poolse studio niet gespecificeerd, maar het moet niet onbelangrijk zijn geweest, aangezien de ontwikkelaar al 22 jaar deel uitmaakt van het bedrijf.

Stervend licht 2

Daarom blijven de gebeurtenissen met betrekking tot de ontwikkeling van Dying Light 2 steeds verontrustender dan na een uitstel tot onbepaalde tijd begin vorig jaar werd er in 2020 praktisch niet meer over hem gesproken.

Laten we hopen dat begin 2021 wat positief nieuws over het project kan brengen, gezien het juweeltje dat destijds het eerste hoofdstuk was (en dat vandaag nog steeds updates ontvangt).