In de afgelopen uren het profiel Twitter officier van de Geweldige games snel gedaan 2021 maakte de resultaten bekend van de fondsenwerving voor het evenement dat gisteren eindigde. Het belangrijkste speedrunner-evenement ter wereld heeft zich inderdaad weten te verzamelen in de 2021-editie daarna 2,7 miljoen dollar ($ 2,758,847 om precies te zijn) om te doneren aan de stichting Voorkom kanker.

Ondanks het feit dat de iconische bank met podium en live publiek ontbrak, aangezien het evenement werd gehouden volledig online vanwege de Covid-19 pandemie heeft dit zeker de vrijgevigheid van de toeschouwers en de aanwezigheid van alle speedrunners niet gestopt, die met meer dan 4 dagen marathons een meer dan opvallend bedrag hebben verzameld in een van de belangrijkste evenementen voor de gemeenschap videogame begin 2021.