Erika Harlacher, stemactrice van Ann in Persona 5, onthuld in een video gepost op het kanaal van Cassandra Lee Morris, stem van Morgana, die de locatie van Persona 5 Strikers in het westen is vertraagd door Covid. 

In een informeel gesprek tussen de twee stemactrices onthulde Harlacher dat de Engelse dub van Persona 5 zou beginnen. in april. Alles was klaar, maar net voordat de opname begon, dwong de pandemie iedereen in quarantaine te gaan. De productie had ervoor gezorgd dat het werk over een paar weken zou worden hervat, maar dat gebeurde niet.

Harlacher merkte dat ze het moest negeer de vragen die fans haar op sociale media stelden, over de voortgang van het nasynchroniseren van de Persona 5 Strikers, juist omdat hij geen idee had wanneer de productie kon worden hervat.

De pandemie dwong de producenten vervolgens tot een andere oplossing. Elke stemacteur kreeg thuis professionele apparatuur om zijn of haar rol op te nemen op afstand en stuur het via internet naar de technici om te mixen.

Persona 5 Strikers is vanaf februari 2020 al beschikbaar in Japan onder de naam Persona 5 Scramble. In het westen, de spin-off van Persona 5 alleen de 23 februari 2021, meer dan een jaar na de Japanse release.