Indiana Jones BethesdaNa de zeer welkome aankondiging di een nieuw videospel van Indiana Jones, gemaakt door MachineGames en onder toezicht van Bethesda, namen fans onmiddellijk actie om te proberen de verborgen aanwijzingen te vinden in de korte presentatieteaser.

Uit wat we hebben kunnen afleiden, de titel zou in Italië moeten worden gevestigd en meer bepaald in Vaticaanstad, aangezien het op de afbeeldingen mogelijk is om een ​​vliegticket naar Rome te zien, gedateerd 21 oktober 1937. Dit plaatst het spel (dat een ongepubliceerd verhaal zal vertellen), precies een jaar later Raiders of the Lost Ark en een jaar daarvoor Indiana Jones en de laatste kruistocht. De setting wordt verder bevestigd door de kaart op de achtergrond, waar de Sixtijnse Kapel en de straten rond de Heilige Stoel duidelijk zichtbaar zijn.

De videogame-journalist Jordan Oloman hij slaagde er toen in om de inhoud van het in de typemachine geplaatste blad te transcriberen en verdere details te verstrekken. Dit is de geëxtrapoleerde inhoud:

"Vader (naam onleesbaar), bedankt dat u de tijd neemt om mij te helpen ... met dit schriftelijke verzoek ... ik zal in Rome aankomen ... Ik heb vernomen dat uw contactpersoon daar op mij zal wachten."

Dit zou het werk plaatsen in de periode van Mussolini's benadering van Hitler, het thema van de strijd tegen het naziregime gaat daarmee in dat kenmerkt typisch de franchise.

De teaser van Indana Jones was daarom kort maar zeker vol aanwijzingen. Aanwijzingen om niet naar te zoeken, echter, in de afbeeldingen die onlangs op het net verschenen, die lieten zien hoeveel objecten gewijd aan de saga er achter aanwezig waren Todd Howard tijdens een interview in september 2020, waarin hij de recente overname van Bethesda door Xbox Game Studios besprak.

Pete Hines hij gaf zelfs aan dat dit niet de bedoeling was: Howard is gewoon een grote fan van de archeoloog en heeft een grote collectie memorabilia aan hem opgedragen, wat nog een reden is waarom hij toezicht zal houden op het werk.