In de afgelopen uren Treyarch ha aangekondigd officieel de releasedatum van de tweede zombiekaart die eraan komt Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog, Firebase Z.

De kaart zal zijn gratis voor alle spelers die beginnen met de volgende 4 februari, en zal het Dark Aether-verhaal voortzetten dat begon in de Koude Oorlog. Hieronder staat de officiële beschrijving van Firebase Z:

“Met de vernietiging van de Projekt Endstation-site uit de Tweede Wereldoorlog na onderzoek van de buitenaardse Dark Aether-anomalie in Polen, richt Requiem zich nu op de nieuwste site van de Dark Aether-epidemie: Outpost 25, bekend met de codenaam Firebase Z. "

Meer nieuws over de inhoud (met waarschijnlijk gerelateerde gameplay) zal door Treyarch worden onthuld tijdens de "115 Day", of op dezelfde dag morgen, 15 januari.