Bloodborne was een van de meest populaire titels voor PS4, wat sommige fans ertoe aanzette om een ​​demake-versie van de game in PS1-stijl te maken.

Gezien de afwezigheid, althans voorlopig, van een vervolg op de FromSoftware-titel, denken de fans erover om een ​​nieuwe iteratie te maken. Sommige liefhebbers zijn aan het werk gegaan om een ​​stijlversie te maken PlayStation 1 Exclusief voor Sony, met behoud van de kenmerken van het origineel. Zoals je kunt zien in de video, de jager van Yharnam kan vloeiend ontwijken en tegelijkertijd twee wapens gebruiken, een vuurwapen en een slag.

Als je andere clips wilt die verband houden met het project, ga dan gewoon door het Twitter-profiel dat we hierboven hebben gerapporteerd.

Wat vind je van deze fouten? Maar wil je vooral deze door fans gemaakte titel spelen?