Sinds de aankondiging bij The Games Awards drie jaar geleden zijn er nooit concrete updates gegeven over Bayonetta 3. Het enige concept dat voortdurend wordt herhaald is dat "de ontwikkeling goed vordert".

Over de verdiensten van de kwestie, enigszins verrassend in alle eerlijkheid, kwam Hideki Kamiya rechtstreeks binnen, die zei dat hij hoopte in de loop van 2021 nieuws te onthullen over de exclusieve Nintendo Switch-titel. er zijn ook andere projecten in uitvoering bij Platinum Games nog niet onthuld.

“Nou ja, er kunnen nieuwe projecten komen. We hebben veel aan Bayonetta 3 gewerkt; Ik kan niet veel zeggen, maar ik hoop gedurende het jaar updates te kunnen geven. "

Hoewel niets kan worden uitgesloten van de strekking van de woorden van de Producer de lancering van de titel in 2021 lijkt te verdwijnen.