In de afgelopen uren Entertainment Weekly heeft de eerste officiële beelden van de live-action film van Mortal Kombat, de volgende komt eruit 12 april tegelijkertijd op HBO Max en in theaters over de hele wereld.

De film zal een reboot zijn van de eerste film-iteratie van Mortal Kombat, uitgebracht in 1995, en volgens de regisseur kunnen we zeker stromen van bloed en vrij expliciet geweld verwachten, aangezien de film niet als "PG-13" zal worden geclassificeerd zoals zijn spirituele voorganger, maar R-beoordeeld. 

Mortal Kombat JOE TASLIM als Sub-Zero / Bi-Han

De Mortal Kombat-film zal worden geproduceerd door Todd Garner en James Wan, en zal fragmenten van klassieke MK-game-overlevering weven, zoals de vete tussen Scorpion en Sub-Zero, met een nieuw verhaal van een origineel personage, MMA-vechter Cole Young, gespeeld door Lewis Tan (In de Badlands).

Mortal Kombat LEWIS TAN als Cole