Tencent heeft onlangs de deuren geopend van de gesloten bèta van Verenigde Pokémon, de MOBA gemaakt in samenwerking met The Pokémon Company aangekondigd afgelopen juni, wat de interesse maar ook wat controverse wekte bij fans van de Pokémon-wereld. En het is tijdens deze gesloten bèta, exclusief gewijd aan de Chinese markt, dat de gebruiker dang Pham slaagde erin om een ​​kleine gameplay-video naar YouTube te lekken.

In deze 14 minuten kunnen we een eerste blik werpen op de gameplay van de game, die duidelijk lijkt op andere titels van het genre, zoals League of Legends o Dota 2, maar met een aantal mechanica en geluiden die verband houden met Game Freak-games, zoals de evolutie van je Pokémon. Bovendien werd de aanwezigheid van verschillende bevestigd huid hoe luau Machamp, One Scorbunny Piraat en Charizard bedekt met herfstkleding (druppelen?).

Pokémon Unite komt aan mobiele platforms e Nintendo Switch, zij het op dit moment er is geen lanceringsdatum aangekondigd.