In de afgelopen uren respawn Entertainment heeft de eerste officiële verhaaltrailer voor de Seizoen 8 di Apex Legends, wat een nieuw personage zal introduceren -Zekering, de explosievenexpert - binnen de Battle Royale.

Tot nu toe niets vreemds, behalve in de YouTube-beschrijving van de Japanse trailer, zoals opgemerkt door @RTLnieuws, Verschijnt Nintendo Switch ook als het platform waarop de update zal worden uitgebracht.

De vertaling uit het Japans laat weinig ruimte voor interpretatie, waardoor in feite wordt onthuld dat de Nintendo Switch-versie van Apex Legends, die gedurende enkele maanden werd aangekondigd door Respawn, daarom eindelijk zou kunnen worden gepubliceerd in samenvallend met de start van het achtste seizoen van de BR. De Japanse beschrijving werd echter kort daarna gewijzigd, waardoor de betreffende stap werd verwijderd en misschien suggereert dat de officiële aankondiging van Apex Legends on Switch in de komende dagen zou kunnen aankomen via een speciale video van Respawn en EA zelf.