Project: Mara Ninja TheoryNinja TheoryHeeft de Britse studio-auteur van Hellblade (dat met het tweede hoofdstuk in de maak is om een ​​saga te worden) een nieuw dev-diary gewijd aan een ander project in ontwikkeling in hun studio's, Project: Mara.

Verwacht bijna een jaar geleden met een teaser, Project: Mara is een psychologische horror gevestigd in een appartement. De laatste, bestaande in de echte wereld, is fijn nagebouwd door de technologieën die in de video worden getoond, waardoor Ninja Theory omgevingen en objecten in het spel terug kan brengen, met een niveau van realisme dat buitengewoon is.

Project: Mara heeft zichzelf nog niet getoond in een gameplayvideo, maar het softwarehuis, dat al enige tijd onderdeel uitmaakt van Xbox Game Studios, legde uit dat de focus van de videogame is het vertellen van verhalen, op dezelfde manier als wat werd voorgesteld in de eerste Hellblade, en die zal behandelen "De verschrikkingen van de geest, op de meest realistische en nauwkeurige manier mogelijk".