Ter gelegenheid van de lancering van Nioh geremasterd e Nioh 2 complete editie, de producent van Nioh, de zielen-achtige serie ontwikkeld door team Ninja, besprak hij met de microfoons van Shacknews de mogelijkheid van een nieuw hoofdstuk.

Nioh Remastered Nioh 2 Volledige editie Nioh 3Volgens de woorden van Fumihiko Yamada, de Nioh-serie wordt tijdelijk opgeschort, en de producer werkt binnenkort al aan een aantal nieuwe Team Ninja-producties.

"Ik zou graag veel ervaring willen opdoen met deze nieuwe titels en later in de toekomst aan Nioh 3 gaan werken."

En sprekend over de toekomst, bevestigde Yamada - in een ander interview voor Everyeye- dat het team graag weer aan de serie zou willen werken Ninja Gaiden:

"Over Ninja Gaiden gesproken, we zouden de franchise graag levend houden en titels binnen de saga blijven produceren, en we zijn van plan te doen wat we kunnen om er een mooie toekomst voor te verzekeren."