Mario Kart Wii is een veelbesproken hoofdstuk onder hardcore fans van de serie. Het spel is inderdaad helemaal kapot, uit het systeem van saldo van objecten tot aan het systeem dat het beheert het aantal ronden. Het laatste misbruiken, in deze 13 jaar de community slaagde erin om een ​​groot aantal circuits in seconden te voltooien.

Maar onder alle Ultra-snelkoppeling te zien in het spel - en gedocumenteerd door de YouTuber Zout oproepen - dat van Regenboogspoor is lang overwogen onmogelijk uit te voeren zonder het gebruik van bots of externe tools... tot vandaag.

Na verschillende pogingen is streamer ArthurMKW de eerste mens die de truc correct heeft uitgevoerd en gedocumenteerd in een livestream op Twitch. Binnen een paar uur maakte de clip de rondjes van het net en werd het het meest besproken onderwerp van de subreddit gewijd aan speedruns.

[WR] Arthur wordt de eerste speler die de ultra-snelkoppeling van Rainbow Road maakt! van SpeedRun

Het geheim hierachter Miracolo, Naast veel geduld? Absolute precisie. In feite is deze kortere weg alleen mogelijk als de motorfiets (het enige voertuig dat het kan uitvoeren en verplicht is voor degenen die de wereldrecords van het spel willen breken) erin slaagt een zeer smal stuk buiten de baan over te steken, en dan Profiteer van twee van de drie beschikbare turbopaddestoelen om het grootste deel van het pad af te snijden, arriveert in een paar seconden in de laatste bocht voor de finish.

En nu? Vanaf vandaag zal de discussie binnen de gemeenschap verdwijnen u kunt deze snelkoppeling repliceren al is het mogelijk om het tijdens alle drie de ronden uit te voeren?. Recente onderzoeken, uitgevoerd met behulp van bots, hebben de haalbaarheid van de onderneming bevestigd, maar wie wordt de persoon die deze truc drie keer achter elkaar perfect kan uitvoeren?