In de afgelopen uren NVIDIA publiceerde een aanhangwagen exclusief van Atoomhart op hun YouTube-kanaal dat alle grafische kracht van de game-engine van de titel laat zien die door de studio is ontwikkeld Mundfish.

De titel ondersteunt volledig vanaf de lancering Ray Tracing e DLSS, en hoewel het geen product is van een groot en gevestigd ontwikkelingsteam, is de getoonde grafische weergave ongetwijfeld werkelijk uitstekend.

Atoomhart zal worden ingesteld in een "alternatieve" versie vanSovjet Unie waar mutanten, monsters en bovennatuurlijke krachten naast elkaar bestaan ​​in een formule die grote blockbusters zoals BioShock, Metro en Fallout lijkt te combineren.

Op dit moment weten we niet veel meer over deze mysterieuze videogame, die een paar jaar geleden is aangekondigd, maar tot nu toe niettemin is aangekondigd heeft nog geen officiële releasedatum, en daarom moeten we gewoon wachten op officieel nieuws van de ontwikkelaars zelf.