Onder ons vertegenwoordigt een real meevaller bij ongeluk. Na de release in 2018 op Steam, de titel van Binnendoek succes gevonden tijdens de wereldwijde pandemie, een van de meest gespeelde titels worden tussen console, pc en mobiel en zelfs zo ver gaan om prijzen te winnen ai De Game Awards 2020. Dit succes verraste het team echter, aangezien ze zich nu organiseren om de titel in 2021 te ondersteunen.

Onder ons Innersloth Update UpdatesZoals uitgelegd door de ontwikkelaar zelf in een bericht gepubliceerd op de officiële blog van de game, het succes van Among Us dwong het personeel ertoe reorganiseer je schema, zodat u op een meer functionele manier kunt werken aan de nieuwe updates:

“We hebben 2 maanden aan herstructurering gewerkt, nagedacht over nieuwe processen en samengewerkt met externe partners om ons te helpen alles te beheren en te vereenvoudigen. Het is een baan achter de schermen, en hoewel dat betekende dat je buiten het spel moest werken, wordt het gemakkelijker om je nu en in de toekomst te ontwikkelen. We willen meer doen om je te laten zien hoe dankbaar we zijn, maar zonder de kwaliteit en waarden op te offeren die we hadden voordat de game toesloeg. "

Maar wat heeft de toekomst voor Among Us in petto? Op dit moment werkt Innersloth eraan nieuwe kaart gepresenteerd tijdens The Game Awards en een persoonlijk accountsysteem voor spelers.