Takaya Imamura, een ontwerper die beroemd is vanwege het maken van enkele beroemde Nintendo-personages, verlaat het bedrijf na 32 jaar werk.

Beroemd om het maken van het ontwerp van mensen zoals Fox McCloud en Captain Falcon en voor het spelen van de rol van art director voor Star Fox 64 en The Legend of Zelda: Majora's Mask (het personage van tintelen het is zijn werk), verlaat Takaya Imamura Nintendo. Hij communiceert het aan fans met het volgende bericht op Facebook:

“Laatste werkdag, achter mij staat het gebouw waar mijn kantoor is gevestigd, het is allemaal leeg. De gedachte dat ik hier niet meer terugkom, maakt me verdrietig, maar ik moet mezelf feliciteren met deze 32 jaar werk!

Imamura heeft sindsdien zelfs voor de Big N gewerkt 1989, het creëren van zeer herkenbaar ogende personages en het overzien van enkele van de eerste Super Smash Bros.