Assassin's Creed Champion zou volgens nieuwe geruchten de volgende titel van het merk zijn, en zou ons tussen Frankrijk en Duitsland moeten brengen.

Volgens een anonieme bron bevat de tweede Assassin's Creed Valhalla DLC de eerste aanwijzingen over de toekomst van het merk. De leaker beweert zelfs dat in het pakket genaamd The Siege of Paris de eerste oproepen van de volgende Assassin's Creed zullen worden opgenomen. Van de codenaam "Kampioen", zou de nieuwe iteratie de Frankrijk en Duitsland middeleeuws en zou begin 2022 plaatsvinden. De aankondiging zou gepland staan ​​voor de E3 in Los Angeles, of in ieder geval in de zomer van 2021.

Het is niet het eerste gerucht rond de volgende titel in de saga om middeleeuws Frankrijk als een nieuwe setting te zien. Is er een kern van waarheid? We zullen de komende maanden zeker meer weten.