Aangekomen in 2021, staat vast dat enkele van de veiligste en meest gedetailleerde bronnen van geruchten personeelsadvertenties zijn. In feite maken softwarebedrijven zich vaak schuldig aan het naïef onthullen van details in advertenties voor persoonlijke selectie. Vandaag is het aan Dood spelen, de makers van Limbo.

De software zou in feite op zoek zijn naar personeel om een ​​nieuwe third-person-titel te creëren die zich afspeelt in een open wereld. De game in kwestie is in ontwikkeling met behulp van de Unreal Engine en zal rechtstreeks door Epic Games worden uitgegeven.

"Ons huidige project is een third-person, open wereld, platformonafhankelijk, op Unreal Engine gebaseerd sci-fi-avontuur. Uitgegeven door Epic Games Publishing"

De definitieve kwalitatieve sprong van een verrassend softwarehuis had dus kunnen komen.