Resident Evil VillageGisteravond laat het Resident Evil-showcase, waardoor fans van de serie konden leren nieuwe en belangrijke informatie over het komende hoofdstuk, Resident Evil Village.

De achtste emanatie van de franchise presenteerde zich met een nieuwe trailer, die een aantal verrassende gotische instellingen vertoonde met duidelijke verwijzingen naar Dracula door Bram Stoker (het is niet verrassend dat de game zich waarschijnlijk in Roemenië afspeelt).

Resident Evil Village zal officieel beschikbaar zijn op 7 mei op Xbox Series X | S, PS5, pc en, verrassend maar niet te veel, op Xbox One en PS4. Een speelbare demo is al beschikbaar om te downloaden op de Sony next-gen console op titel "Meisje", waarin de operatie voor Resident Evil 7 is verwerkt met Begin uur, en die in het voorjaar ook op andere platforms beschikbaar zullen zijn.

Tijdens het evenement werd het ook bekend gemaakt Resident Evil Re: Verse, A multiplayer zes spelers (gratis inbegrepen in Resident Evil Village) die personages en instellingen uit eerdere afleveringen van de saga opvist en ze in deathmatches plaatst, gepresenteerd met cel-shaded graphics.

Tenslotte Ook is een samenwerking met Massive Entertainment en The Division 2 aangekondigd: vanaf 2 februari start op de beroemde plunderaar van het Zweedse huis een kledingevenement waarmee je exclusieve skins voor je agent kunt krijgen, afgeleid van de meest iconische kleding van de Resident Evil-saga.