De Bloomberg-verslaggever Jason Schreier in de afgelopen uren verklaarde hij dat een van de interne teams van Blizzard zou al zijn werken aan ontwikkeling di Diablo 2 Remake.

Ongeveer een jaar geleden meldden we het nieuws dat Vicarious Visions (de studie van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy e Tony Hawk Pro Skater 1 en 2) werkte aan de geremasterd van het tweede hoofdstuk van de beroemde hakken en snijden, maar daarna van de overname van Vicarious Visions door BlizzardHeeft Activision goed nagedacht over het streven naar een putproject ambitieuzer.

Volgens Schreier zijn het Vicarious Visions die samenwerken als ondersteuningsteam voor Blizzard bij het maken van een real remake van Diablo 2 die, in afwachting van officiële bevestiging, moet worden gebeld Diablo 2 herrezen.

Blizzard heeft er nog geen officieel nieuws over vrijgegeven, waarschijnlijk vanwege het feit dat het zich al heeft gecommitteerd aan de realisatie van Diablo 4 en het hoofdstuk voor mobiel Diablo Immortal.

Gezien de betrouwbaarheid van de Bloomberg-verslaggever, zouden we echter wat kunnen verwachten officiële bevestigingen om deze remake eerder dan gepland te ontwikkelen.