Path of Exile Echoes of the AtlasDe nieuwe competitie van Pad van de ballingschap ze arriveerde, vergezeld van nieuwe uitbreiding Echo's van de Atlas. Zoals de afgelopen dagen al werd gemeld, had de game de zijne geregistreerd piek van gelijktijdige spelers op Steam, een buitengewoon resultaat voor a titel met zeven jaar op zijn schouders, maar die zijn populariteit onophoudelijk blijft uitbreiden.

De bevestiging dat Echoes of the Atlas inderdaad een hoog aangeschreven uitbreiding is, kwam rechtstreeks van Malen Gear Games, die beweerde van wel van de meest succesvolle in de geschiedenis van Path of Exile.

"Echoes of the Atlas is de meest succesvolle uitbreiding in de geschiedenis van het spel" legde hij uit Chris Wilson, medeoprichter van het softwarehuis in Nieuw-Zeeland, "We zijn verheugd dat we een nieuw spelersrecord hebben neergezet na meer dan 30 competities gespeeld sinds 2013. Het laat ons zien dat onze ontwikkelingsmethoden in de goede richting evolueren terwijl we werken aan het voltooien van Path of Exile 2."

Echoes of the Atlas troffen op de eerste dag 265.250 gelijktijdige gebruikers, inclusief degenen die zich niet hebben aangemeld via Steam, en het spel op dat moment naar de 4e plaats brachten onder de meest gespeelde spellen op het platform van Valve. Vanaf de lanceringsdag, Path of Exile zag een toename in spelers van 11% vergeleken met wat de beste release in de geschiedenis van de titel was, of dat van Delirium in maart 2020.