In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van Onder ons, de onafhankelijke studio Binnendoek, hebben aangekondigd dat hun titel een verbazingwekkend aantal heeft verkocht 3 miljoenen exemplaren op Nintendo Switch in minder dan een maand vanaf de officiële release op de hybride console.

De indiestudio lijkt echter niet op zijn lauweren te willen rusten, en een recente blogpost op de officiële website aangekondigd wat de nieuws binnenkort naar Among Us.

Allereerst vinden we natuurlijk de nieuwe kaart Luchtschip, onthuld in een onthullende trailer en die in de eerste maanden van deze 2021 zal aankomen. Bovendien zal de titel binnenkort ook op de familieconsoles verschijnen Xbox, terwijl het momenteel al beschikbaar is voor Xbox Game Pass-abonnees op PC. Ten slotte kondigde Innersloth aan dat er binnenkort een volwaardige versie door de studio zal worden uitgebracht roadmap voor de 2021-updates van Among Us, om alle fans van de titel een beter idee te geven van wat hen het hele jaar te wachten staat.