Ghost of Tsushima zou in de next-gen-versie op PS5 kunnen verschijnen, zoals gesuggereerd door het LikedIn-profiel van dezelfde regisseur.

De indiscretie komt rechtstreeks uit het LinkedIn-profiel van Dave Molloy, regisseur van de gelukkige titel dankzij de woorden "Nu bezig met Ghost of Tsushima voor Sony PS5". Die woorden werden later vervangen door het minder alarmerende "Now working on Ghost of Tsushima for Sony PlayStation". Wat verbergt Sucker Punch voor ons?

Geest van Tsushima Sucker Punch Feodaal Japan

Er zijn op dit moment twee mogelijkheden: de eerste en meest waarschijnlijke is de komst van één verbeterde versie van de titel exclusief voor PS5 kunnen profiteren van alle functies van de console. De tweede, en voorlopig minder waarschijnlijke, zou de realisatie zijn van een echt vervolg. Het valt niet te ontkennen dat de laatste inspanning van de Amerikaanse studio een groot succes heeft opgeleverd. Succes dat een uitstekende respons van het publiek zou garanderen in het geval van een vervolg dat vrijwel zeker vroeg of laat zal komen.

Ben je klaar om Tsushima Island opgepoetst te zien op PS5?