Katsuhiro Harada, producer van Pokkén Tournament, heeft zijn verborgen wens uitgesproken om aan een vervolg op de titel te werken. Helaas is de beslissing niet aan hem, noch aan Bandai Namco.
Precies zoals het nu in de meeste uitspraken gebeurt, komt het allemaal voort uit een simpele vraag die gesteld wordt op het Twitter-profiel van de Japanse ontwikkelaar. Harada antwoordde daarom aan een gebruiker die van plan was te vragen naar de mogelijkheden van een vervolg op de gelukkige vechtgame met Pokémon-thema die op de Nintendo Wii U en Switch werd gelanceerd.
“We hebben een goede relatie met Nintendo en The Pokémon Company en POKKÉN heeft een geweldige respons gehad in de markt, dus ik zou er graag weer aan willen werken. Maar ze beslissen hierover. "
Het is duidelijk dat Nintendo en The Pokémon Company zullen beslissen over de toekomst van het merk Pokkén Tournament. Wat zeker is, is dat het heel merkwaardig en merkwaardig zou zijn als een relatief succesvolle titel na slechts één hoofdstuk wordt opgegeven.