Apex LegendsApex Legends nadert het einde van het zevende seizoen en de daaruit voortvloeiende start van het achtste seizoen, waar verschillende nieuwigheden zullen landen in de battle royale branded Respawn.

De nieuwe legende Zekering (wiens verhaal werd geïntroduceerd met de korte "Zo goed als goud" onderdeel van de serie Verhalen uit de Outlands) komt in de selectie met zijn nieuwe handtekeningvaardigheden. Samen met hem, de nuova stagione "Chaos" (Chaos in de originele versie) zal de historische kaart opnieuw introduceren Kings Canyon, op passende wijze vernieuwd met nieuwe elementen die de gebeurtenissen weerspiegelen die in de overlevering van het spel worden verteld en die gericht zijn op een betere balans tussen de rotaties van de spelers in de arena. Er zullen ook uitkijktorens verschijnen, zodat je een beter zicht hebt op de corresponderende gebieden, tegen de prijs van een onvermijdelijke onthulling van je positie aan je tegenstanders; het nieuwe 30-30 Repeater-geweer en de toegenomen gouden zeldzaamheidstijdschriften.

Apex Legends seizoen 8 begint officieel op 2 februari op alle platforms, waaronder zou Nintendo Switch kunnen zijn, waarvan de versie het licht zou moeten zien net in combinatie met de start van het nieuwe tweede seizoen aanhoudende geruchten.