Zelfmoordploeg Warner BrosWarner Bros-spellen zal zich richten op de implementatie van GAAS (Game as a service). Of tenminste, daaruit blijkt het enkele woorden verschenen als inleiding op de sectie "Carrière" van de officiële website, die hint in welke richting de onderzoeken moeten gaan.

In het inleidende gedeelte van de pagina waar de openstaande vacatures worden gepubliceerd, is er een nogal verklarende paragraaf:

"Warner Bros Interactive Entertainment werkt momenteel aan een verscheidenheid aan nieuwe projecten, variërend van casual tot hardcore games, die betrekking hebben op onze belangrijkste franchises en op alle platforms (console, digitaal, mobiel). met een sterke focus op live services ".

Vrij duidelijke woorden, waaruit duidelijk wordt hoe de studies aan dit soort games werken en waaraan de volgende titel is gewijd Suicide Squad het zou een eerste exponent moeten zijn. Laat het duidelijk zijn dat dit niet per se betekent dat Warner Bros Games vanaf nu alleen titels gaat produceren "To Destiny", maar eenvoudiger die sterk zal worden ondersteund (misschien zelfs met alleen nieuwe duikinhoud) in de maanden of jaren na de lancering op de markt.