Op 25 januari 2018, precies 3 jaar geleden, kwam er een bepaalde indietitel op de markt: Hemels. De platformgame van Matt maakt games heeft de harten van fans en zelfs de minder ervaren van het genre gebroken, dankzij een spannend verhaal, personages met problemen en angsten waarschijnlijk en enkele opties die de vaardigheidskloof kunnen verkleinen die nodig is om van het spel te genieten. Om het derde jubileum te vieren, heeft de maker Maddie Thorson ha RILASCIATO een vervolg op de originele titel, beschikbaar op het indie-platform Pico-8.

Een kleintje uitbreiding van het originele prototype, met de problemen die kunnen optreden bij een prototype, maar het is er nog steeds: beschikbaar en speelbaar gratuitamente. Maar wees gewaarschuwd: dit is gewoon een kleine weggeefactie voor fans van het spel, en het is zeker niet de teaser voor een mogelijk vervolg. Vervolg dat hoogstwaarschijnlijk nooit zal komen, vooral niet na het sluiten van de Vaarwel DLC.

Nu is het jouw beurt! Wat vind jij van Celeste? Wat is je favoriete moment van het Madeline-avontuur? En je favoriete OST? Voor deze laatste vraag wil ik de dans openen met een klap!