In de afgelopen uren de uitgever Sony Interactive Entertainment en de ontwikkelaars van de studio Housemarque hebben aangekondigd dat Retourneren, de kosmische horror-roguelike die exclusief voor PlayStation 5 komt, was officieel uitgesteld.

De titel stond namelijk gepland voor 19 maart aanstaande, terwijl hij nu in fysieke en digitale versie zal verschijnen April 30 2021. Deze extra weken zullen het ontwikkelingsteam daarom dienen om de laatste verfijningen van het spel te perfectioneren, om bij de lancering een product aan te bieden dat volledig voldoet aan de verwachtingen van de spelers.

In Retourneren de speler zal spelen Selene, een ruimtepiloot die gevangen zit in een tijdlus die haar in staat zal stellen na elke dood weer tot leven te komen, terwijl ze vecht tegen de steeds monsterlijker wordende wezens die de buitenaardse planeet waarin ze vastzit, achtervolgen.