Volgens de Koreaanse stemacteur van Genji zijn de dubbingsessies van Overwatch 2 nog niet begonnen. Moeten we uitstel verwachten?

Na te zijn gepresenteerd tijdens de BlizzCon 2019hebben we geen officieel nieuws meer over het vervolg van Overwatch. Als alles echter stil is bij Blizzard, geven talloze geruchten zeker een langzame ontwikkeling die tot uitstel zou kunnen leiden. Om deze hypothese te versterken, is het ook de Koreaanse stemacteur van Genji die toegeeft dat hij nog niet is begonnen met zijn werk aan het personage.

Dit zou kunnen leiden tot uitstel van de titel van zomer 2021 naar een latere datum. Terwijl Overwatch 2 een verhalende component zal bevatten dankzij PvE-modus, is het duidelijk dat nasynchronisatie een zeer belangrijke rol zal spelen in dit vervolg. Nieuwe titel uitgesteld tot 2022?