De hausse van het Twitch-streamingplatform heeft ertoe geleid dat streamers experimenteren met nieuwe methoden voor trek nieuwe kijkers aan. En het is precies met dit idee dat de streamer juzcook gebruikte software die in staat is transformeren zijn stem in een controller voor Super Mario World.

In deze kleine clip die is geëxtrapoleerd uit een van zijn liveshows, laat de Australische streamer zien hoe de software werkt door een van de niveaus van de eerste gamewereld te dekken. Het programma (VoiceBot) wijst een bepaalde toets of combinatie van toetsen toe aan elk spraakcommando. De gebruiker wordt niet om iets anders gevraagd dan het correcte uitspraak van de verschillende commando's, aanpasbaar via een optie van opslaan / importeren van de configuratie.

Op deze manier slaagde juzcook er niet alleen in om het level te voltooien, maar vooral ook voltooi de eerste twee werelden van het Nintendo-platform dat in 1990 op SNES werd uitgebracht. Maar zal hij het spel kunnen uitspelen? En vooral: wat wordt de volgende stap? Super Mario spelen met algebraïsche uitdrukkingen? Ah nee, dit is al gedaan.