Na de laatste showcase gewijd aan Inwoner kwaad dorp, veel fans van de survival horror-serie van Capcom ze begonnen bijzondere aandacht te schenken aan Lady Dimitrescu en haar dochters. Binnen een paar dagen was de gigantische vampier van het Dimitrescu-kasteel de hoofdpersoon van verschillende meme, fanart e cosplay.

En het is precies over dit virale fenomeen dat de art director van de game Tomonori Takano zich uitte op sociale netwerken en de fans bedankte voor hun steun:

Volgens Takano hadden noch Capcom noch het ontwikkelingsteam een ​​dergelijk succes verwacht, zowel in Japan als daarbuiten, en dit kan alleen maar een goed voorteken zijn voor de aanstaande release van de game, gepland voor de 7 mei 2021 su PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox-serie X / S e PC.

Om zijn toespraak af te sluiten, onthulde Takano eindelijk de lengte van Lady Dimitrescu aan fans: 2,9 meter met de hoed en de hakken, bijna het dubbele van de hoofdrolspeler Ethan Winters (1.55).