Volgens sommige bronnen Square Enix e DONTNOD ze hebben misschien verschillende wegen ingeslagen, hun samenwerking beëindigen en iemand anders de nieuwe hoofdstukken van Het leven is Strange, de veelgeprezen episodische avonturenreeks die begon in 2015.

Het nieuws komt van de insider Emily Rogers, die vertelde hoe de twee partijen (Square en DONTNOD) al geruime tijd zijn gestopt met samenwerken, waarschijnlijk tegen het einde van het werk aan Life is Strange 2, aflevering 5 uitgebracht in December 2019, met het softwarehuis klaar om aan zijn nieuwe IP te werken Vertel me waarom.

En nu? Wat gebeurt er met de franchise die is gekoppeld aan Max, Chloe, Sean en Daniel en alle andere personages die zijn voortgekomen uit de ideeën van het Franse team? Ook volgens Emily Rogers, de ontwikkeling van de volgende hoofdstukken van de serie wordt toevertrouwd aan Deck Nine, Amerikaanse ontwikkelaar achter de pre-that spin-off Voor de storm.

Wat denk je? Je houdt van het idee van een hypothetisch Life is Strange 3 zonder DONTNOD?