In de afgelopen uren Activision e Raven Software hebben aangekondigd dat ze permanent hebben verbannen 60.000 account schuldig aan het gebruik van cheats in Call of Duty: Warzone. De aankondiging kwam van de ontwikkelaars zelf via een blogpost officieel, waarin ook wordt onderstreept dat er om dezelfde reden meer dan 300.000 permabans zijn uitgegeven sinds de lancering van het spel.

Duos

Call of Duty: Warzone heeft een duidelijk cheater-probleem, zo erg zelfs dat consolegebruikers vaak gedwongen worden om crossplay uit te schakelen om te voorkomen dat ze tegen hordes hackers zijn, en hoewel Activision en Raven Software proberen door te gaan met het verbieden van accounts van wie externe software gebruikt om hun voordeel, als het probleem niet wordt opgelost stroomopwaarts, alleen door deze bedrijven te blokkeren die hacks en cheats verspreiden, zal het probleem nauwelijks definitief worden uitgeroeid.