Niet iedereen zal het weten, maar in 2007 Zeldzaam ontwikkelde een remastered voor Xbox Live Arcade (vandaar Xbox 360) van de klassieke FPS GoldenEye 007 aanvankelijk ontwikkeld op Nintendo 64. Vanwege een gebrek aan overeenstemming tussen de verschillende partijen die toen de rechten op de James Bond-franchise (Nintendo, Microsoft en Activision) bezaten, werd deze veel geroemde geremasterd. het werd nooit vrijgegeven voor het publiek... tot vandaag.

In feite is een lang spel volledige titel, waar de gebruiker Graslu00 baant zich een weg door de verschillende singleplayer- en multiplayer-niveaus van wat eigenlijk de originele GoldenEye 007 is maar met 720p textuur, een vaste framesnelheid aan 60fps en de mogelijkheid om - zoals in de Halo: Combat Evolved remastered - de grafische stijl van het spel te veranderen (tussen remastered e origineel).

Het is duidelijk dat de aanwezigheid van een uitgebreide gameplay van de game iedereen de aanwezigheid deed begrijpen van een rom, een reservekopie die online kan worden gedownload en afgespeeld op uw Xbox 360, of zelfs op de emulator Xenia voor het geval je een pc tot je beschikking hebt. Het is duidelijk dat we je geen downloadlinks voor de game kunnen geven, maar als je meer wilt weten over het project, raadpleeg dan de Unseen64 gewijd aan het spel en de complete showcase van de youtuber Moderne vintage gamer: