Veel Blizzard-fans blijven hopelijk wachten op nieuws over Overwatch 2 e Diablo 4. De twee titels hebben geen officiële releasedatum en Activision ha gedeclareerd dat geen van beiden een publicatie heeft gepland voor 2021.

Het goede nieuws, als u het op die manier kunt definiëren, is dat Diablo Immortal zou in 2021 moeten aankomen. Diablo 4, voor nu, staat bekend om vijf speelbare klassen, een grote vaardigheidsboom, een online gedeelde wereld en een veel donkerdere visuele stijl dan Diablo 3.

Het is bekend dat Overwatch 2 zich concentreert op verhaalgebaseerde PvE-missies in plaats van de PvP van de originele game en zal ten minste één nieuw personage bevatten, Sojourn.

We herinneren je eraan dat BlizzConline, de volledig digitale versie van BlizzCon, zal plaatsvinden van 19 tot 20 februari en gratis zal zijn voor iedereen. We hopen tijdens dit evenement meer informatie te hebben over de spellen, hoewel het wachten nog lang is.